fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Стиль життя
  • Це хитрість і спритність, але так могла б виглядати магія: двоє франківців показують вуличні фокуси з картами. ФОТО, ВІДЕО

Це хитрість і спритність, але так могла б виглядати магія: двоє франківців показують вуличні фокуси з картами. ФОТО, ВІДЕО

Стиль життя 19:21, 17.05, 2018

Юра Довганюк і Олександр Кампов – друзі, які люблять та вміють майстерно показувати фокуси з картами. Часто просто гуляючи містом вони вражають фокусами перехожих. Хлопці вже багато вміють, але продовжують вчитись. Для КУРСу вони продемонстрували кілька фокусів і навіть дали майстер-клас та відкрили кілька секретів.

Юра Довганюк вже чотири роки займається фокусами. Робить це професійно. Впевнений, що професійність – це коли вже починаєш виступати з фокусами. Він регулярно показує номери на корпоративах, святах, весіллях та днях народження.

1

Юра розповідає, що надихнув його вчитися фокусам професійний фокусник, який веде канал на Ютубі. Згодом познайомився з кількома фокусниками, які допомогли хлопцеві розвинутись в цьому жанрі. 

"Є фокусники, які говорять, що це в них природний дар. Це неправда. Фокусником може стати кожен. Потрібно тільки бажання і багато праці. Це хитрість і спритність. Це ілюзія, але вона показує, як могла б виглядати магія", – каже Довганюк.

Олександр Кампов займається фокусами тільки кілька місяців, демонструє їх друзям і перехожим в центрі Франківська. Зізнається, що йому ще є чому вчитись.

"Те, чим я володію, це тільки база. Але навіть з такою базою можна добре дивувати людей", – каже Олександр.

2

Олександр впевнений, що фокуси – це не тільки техніка. Вважає, що людина повинна вміти "продати" фокус. Адже фокуси треба поєднати з акторським мистецтвом.

Хлопці кажуть, що базові речі можна вивчити в інтернеті. Більш складним фокусам навчають колеги. І звісно, колоди карт – це професійні і дорогі колоди. Їх у хлопців по кілька у кожного. Адже важливо, щоб колода не зношувалась.

Юра та Саша відкрили КУРСу деякі секрети майстерності:

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: