fbpx

Центр спадщини Вигодської вузькоколійки поповнився новими інтерактивними експозиціями

Суспільство 14:19, 31.10, 2017

Сучасний інтерпретаційний візит-центр лише цьогоріч відвідало близько восьми тисяч закордонних та українських туристів. І ця цифра з кожним днем зростає, засвідчуючи унікальність та особливість закладу як в історичній, так і в туристичній сферах Долинського району.

Зважаючи на зацікавленість та визнання туристами, Центр спадщини завжди залишється під опікою селищної, районної та обласної влади – цікаві ідеї керівників закладу всіляко підтримують та допомагають у реалізації різноманітних задумів, інформує прес-служба Івано-Франківсської ОДА.

Так, вчора відбулася презентація проекту "Розширення експозицій виставки Центру спадщини Вигодської вузькоколійки". Завдяки вдало спланованому проекту у центрі з'явилися сім нових інтерактивних експозицій та фотоілюстрований засновник вузькоколійки Леопольд Поппер фон Подгарі, який зустрічає гостей у своєму колишньому помешканні. (Нагадаємо, що будівля, збудована у 1855 році, була резиденцією засновника вузькоколійки).

Презентували оновлення директор Центру спадщини Сергій Андрусяк та селищний голова Вигоди Ярослав Наум. Першими захід відвідали голова районної державної адміністрації Юрій Мазур, голова районної ради Іван Данилів, депутати обласної ради та працівники виконавчого комітету Вигодської селищної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: