fbpx

Центр військової підготовки Олександра Шевченка допомагає дітям учасників АТО та загиблих

Політика 20:17, 11.10, 2018

Центр військової підготовки та інформації Олександра Шевченка регулярно допомагає учасникам АТО, військовим та їх родинам. Центр займається оздоровленням і реабілітацією бійців та їх сімей, закуповує автомобілі та обладнання для потреб армії, надає моральну та фінансову підтримку військовим.

У рамках нового проекту дітям учасників АТО та загиблих у зоні бойових дій безкоштовно надаватимуть стоматологічні послуги. Проект реалізовується за підтримки клініки "Dental star" (вул. Молодіжна, 55) та Івано-Франківського об'єднання учасників бойових дій та сімей загиблих.

"У наш час лікування зубів, а особливо ортодонтичне лікування, дуже дороговартісне. Першими учасниками проекту стали двоє маленьких пацієнтів: 5-річний Віталій та 10-річна Діана. Їх тато загинув на Сході, захищаючи нас з вами. Переконаний, що ми не маємо права забувати тих, хто загинув за Україну, й тих, хто зараз віддає своє здоров'я та життя за наше мирне небо. Наш обов’язок – всіма силами допомагати їх родинам та дітям",  розповів керівник Центру військової підготовки та інформації Олександра Шевченка Віталій Мерінов.

Лікарі клініки зголосилися безкоштовно допомагати дітям бійців та загиблих на Сході вояків. У рамках проекту буде здійснюватись діагностика, професійна гігієна, хірургічна стоматологія, терапія, дитяча стоматологія, ортопедія, ортодонтія.

"Ми раді долучитися до такого проекту, допомагати  наше покликання. Тим паче, що ця допомога не лише лікарський, а й громадянський обов'язок. Вчасна діагностика та лікування  дуже важливі складові здоров'я зубів, особливо у дитячому віці. Центр систематизує та надає нам дані про потреби дітей, а ми зі свого боку здійснюємо професійне лікування”,  наголосив лікар-ортопед Назар Калинюк.

Взяти участь у проекті можна, звернувшись за телефоном 54-26-54 або завітавши до Центру військової підготовки та інформації Олександра Шевченка, що знаходиться за адресою: площа Міцкевича, 8/10.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: