fbpx

Центр військової підготовки Олександра Шевченка відремонтував автівку для фронту

Політика 15:50, 16.08, 2018

Центр військової підготовки та інформації Олександра Шевченка регулярно допомагає воякам на сході України. Цього разу для бійців 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади відремонтували автомобіль "Opel Frontera". Машина служитиме воякам в зоні проведення ООС (АТО).

"Маємо тісну співпрацю із десятою бригадою і допомагаємо хлопцям, чим можемо. Цього разу бійці звернулись із проханням відновити автівку, яка служить їм на фронті та виконує різноманітні функції. Ми одразу ж взялись до роботи", – розповів керівник Центру військової підготовки та інформації Олександра Шевченка Віталій Мерінов.

Всього за кілька днів автомобіль довели до ладу. Механіки відремонтували деталі ходової частини, привели планові заміни розхідних матеріалів мотора.

"Звісно, машина була у незадовільному стані. Адже їздила на фронті. Та ми постарались зробити все, що в наших силах, аби вона прослужила бійцям ще довго", – сказав автомеханік Андрій Карпець.

До слова, нещодавно Віталій Мерінов відвіз айдарівцям на передову таку ж автівку. Її придбали за кошти благодійників і Центру військової підготовки та інформації Олександра Шевченка. Офіс знаходиться за адресою: Площа Міцкевича, 8/10.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: