fbpx

Церква взяла під опіку родини загиблих воїнів

Суспільство 16:08, 23.12, 2014

Благодійний фонд "Карітас Івано-Франківськ УГКЦ" спільно з архиєпархіальними комісіями УГКЦ та Центром психологічної допомоги українським військовим взяли під опіку родини воїнів, загиблих у бойових діях на Донбасі.

Спільне горе зібрало на зустріч дружин та дітей загиблих бійців з Івано-Франківська, Косова та Рогатинщини: Шемегінського Михайла, Безпалька Петра, Білоуса Андрія, Андріюка Андрія, Лисенчука Володимира, Семанюка Василя. Розділити біль втрати та підтримати у ситуації, що склалася, допомагали отці Руслан П’яста, Володимир Вінтонів та Ярослав Рохман.

Поки дорослі спілкувалися зі священиками та проходили вправи з психологами, з дітьми займалися працівники творчих майстерень Карітасу. Майстер-класи з плетіння бісером очолила відома прикарпатська майстриня Марія Турчин, з найменшими дітками працювали волонтери-психологи.

Працівники Карітасу провели опитування, під час якого виявили проблеми і потреби сімей. Карітас, як соціальна структура Церкви, і надалі опікуватиметься родинами загиблих воїнів, надаватиме їм максимально можливу допомогу і підтримку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: