fbpx

Як прожити цікаві та добрі вихідні у Франківську

Стиль життя 08:05, 15.12, 2018

Цього тижня вихідні у Франківську варто присвятити навчанню – без книжок, але з друзями. Два дні багаті на можливості дізнатися нове про себе, світ і тих, хто поруч, долучитися до позитивних практик трансформації себе, середовища і навіть Сонячної системи. А що Свято Миколая вже майже на носі, то годиться поділитися настроєм, радістю, добром. КУРС пропонує розважатися з користю – допомагаючи іншим.

Дослідити "Сонячну систему"

В суботу, 15 грудня, майстер-клас "Сонячна система" влаштовують у містечку "Нова енергія", що в ІФНТУНГ.

1

Найочікуваніша подія року від науковців-чарівників. Вісім планет і центральна зоря Сонце – безмежний, фантастичний, загадковий космос, який вабить дітей та дорослих, надихає досліджувати простір. В "Новій енергії" наблизяться до космосу максимально близько – виготовлять Сонячну систему власноруч.

Програма майстер-класу. Моделювання Сонячної системи – діти навчаться створювати у середовищі програми TinkerCad. 3D-друк космічних обʾєктів – знайомство з 3D-принтером та основами 3D-друку, основи процесу слайсінгу, друк на 3D-принтері. Космос на рівні витягнутої руки – знайомство з Сонячною системою за допомогою віртуальної реальності та спеціального програмного забезпечення. Кожна дитина зможе прогулятися посеред планет у відкритому космосі, а також змоделювати свою власну різнокольорову фантастичну планету. Макет Сонячної системи дитина забирає з собою.

Тривалість майстер-класу – 3 години. Для дітей від 8 років. Обов'язковий попередній запис: 097 95 95 900.

Початок о 12.00.

Ближче познайомитися з Пеппою

Святковий майстер-клас з розпису пряників влаштовує сьогодні, в суботу, 15 грудня, "Кукуріку – Кулінарний простір Івано-Франківська", що на Гординського, 17.

2

Майстер-клас для діток – розпис пряників "Свинка Пеппа" від Оксани Деркач. Запрошують найменших гостей – від 2 рочків. По закінченню учасники отримають святкову коробочку з пряничками.

З собою мати зручне змінне взуття і гарний настрій. Обов'язково запис за тел.: 066 575 2426
Початок о 12.00. Вартість 200 грн.

Відмовитися від "силіконової" любові

Три семінари з особистісного розвитку сьогодні, в суботу, 15 грудня, в університеті Короля Данила дає відома психолог та арт-терапевт Олена Тараріна.

3

Режим зустрічі 15 грудня: 10:30  11:30  Семінар "Благодійність" у підтримку проекту STAY Івано-Франківськ (вхід вільний за попередньою реєстрацією: https://goo.gl/forms/PR4mIKVZu3ckUIaV2. Плюс два семінари з особистісного розвитку: 11:30  12:00 – реєстрація, 12:00 – 14:00  1 Семінар, 14:00  15:30  перерва на обід, 15:00 – 15:30 – реєстрація, 15:30 – 17:30  2 Семінар, 17:30  18:00 автограф-сесія, фотосесія.

Тема 1-го Семінару: "Життя на високій швидкості: як все встигнути!"
Для тих, хто втомився від нескінченної низки бізнес-задач, проектів і дедлайнів, хоче знайти свій ритм в житті, задати свою комфортну швидкість, знайти баланс між досягненнями успіху на роботі та вдома.
Дасть відповіді на запитання: Причини відсутності щастя? Як встигати реалізовувати свої цілі та бути в сім'ї? Швидкість процесів розвитку в сім'ї та в бізнесі: як збалансувати? Як на високій швидкості давати підтримку близьким і зберегти себе?

Тема 2-го Семінару: "Любов до себе і гармонія в родині"

Дасть відповіді на запитання: 10 принципів любові до себе. Що таке любов до себе, тест-драйв на визначення рівня любові до себе. Причини втрати любові до себе. "Силіконові" замінники любові до себе. Що не є любов'ю. Як створити свою стратегію самоприйняття, самоповаги та самопідтримки.
Як любов до себе впливає на взаємини з партнером та дітьми.

Вартість: один семінар на вибір – 400 грн, два семінари – 500 грн Реєстрація тут. Попередня оплата. Підтвердження реєстрації та номер квитка – в приватні повідомлення. Кількість місць обмежена.

Контакт організатора: 050 373 65 67 Ілона Мурзова

Навчитись бути "позитивними" батьками

OPEN SPASE для батьків "Покоління Z: особливості, можливості" – семінар для мудрих батьків організовують в центрі "Унікум", що на Чорновоола, 99.

4

На семінарі обговорять: в чому унікальність дитини, її сила, цінність й місія, яку виконує; як можемо поділитись власним досвідом, а можливо, і чогось навчитись у власних нащадків; чому важливо батькам працювати над собою; як створити в сім'ї, домі підтримуюче середовище, яке б розкривало, мотивувало дитину на особистий розвиток; що таке "позитивне батьківство" і як показувати свою любов дітям.  

Під час живого спілкування розглянуть практичні ситуації, обміняються досвідом. Експерти – психолог, психотерапевт, коуч.

Програма:
12:00 -12:20 – вступне слово
12:20-14:20 – "Дитина – дзеркало роду" – Юлія Дожджанюк
14:20-15:00 – перерва
15:00 – 17:00 – "Позитивне батьківство. Коучинговий підхід у вихованні дітей" – Галина Ілик

Вартість одного майстер-класу 150 грн, двох – 250 грн. Деталі та бронювання за тел..: 066 7724997 Мар`яна.

Зустріти святого Миколая

В неділю, 16 грудня, в ТРЦ "Велес" відбудеться нововрічно-різдвяне дитяче свято.

5

В програмі свята:

– конкурс малюнків про "Велес",
– розваги з Ельфом та Сніжною Королевою,
– солодощі та квитки на розваги в обмін на малюнок про "Велес" (один приз в одні руки),
– зустріч та пам'ятне фото зі святим Миколаєм.

Реєстрація обов'язкова.

Початок о 15:00, 3 поверх ТРЦ "Велес".

Стати свідком боротьби

Драма "На західному фронті без перемін" – в неділю, 16 грудня, в Івано-Франківському облмуздрамтеатрі.

6

Перша в Україні постановка однойменного роману Ремарка, пронизлива і відверта історія про війну і проти війни. 1918 рік. Вони – 20-річні хлопці, солдати Першої світової, "втрачене покоління". Їх вирвали із звичного життя… Їх жбурнули у кривавий бруд війни… Колись вони були хлопцями, що вчилися жити і мислити. Тепер вони вчаться тому, як вижити і залишитися людьми. 

Перша режисерська робота Олексія Гнатковського містить багато символів і метафор. А динамічне чергування драматичних і комічних сцен, а також моменти взаємодії акторів із глядачами дають змогу стати безпосередніми учасниками цієї непростої історії про боротьбу життя зі смертю. 

Вікові обмеження: 16+. Камерна сцена. Тривалість вистави – 2 год. 20 хв. (з антрактом)

Початок о 18.00. Вартість від 60 грн.

Поділитися із тим, хто поруч

Соціальна акція "Давайте творити добро разом" – це збір продуктових подарунків до Дня святого Миколая для одиноких стареньких, які живуть поруч з нами.

7

16 грудня на Вічевому майдані молодь нашого міста проведе концертну програму для усіх, хто бажає підтримати проект. Будуть і пісні, і танці, і міні-театральні виступи, і можливість разом загадати бажання, яке обов'язково збудеться.

Мета – зібрати 100 продуктових наборів вартістю 100 грн кожен та подарувати самотнім бабусям і дідусям, які перебувають на обліку Франківського міського територіального центру соцзахисту.

Для тих, хто хоче допомогти: прийдіть на акцію о 14-й і принесіть і собою щось із цього списку:
– олію (1 л пляшка – її мало не буває);

– згущене молоко;

– макаронні вироби (герметично упаковані – 1 або 3 кг.);

– крупи та інші сипучі продукти (герметично упаковані: гречка, пшоно, горох, фасоля);

– печиво (герметично упаковане).

Також можна долучитися коштами. Акцію організовує ГО "Віолла".

Вічевий майдан. Початок о 14.00.

Зробити зиму доброю

Два дні, в суботу та неділю, у франківській фортечній галереї "Бастіон" проходитиме благодійний "Зимовий ярмарок добра" на підтримку онкохворого Станіславчика Фармуги.

8

На ярмарку відбуватимуться різноманітні майстер-класи, цікаві дітям і дорослим. 
Майстрині представлять для вас цікаві техніки: скрапбукінг, текстильні іграшки, прикраси з фоамірану, миловаріння, плетіння з газетної лози, валяння з вовни, вишивка, прикраси з натурального каміння, канзаші, прикраси з сухоцвітів та епоксидної смоли, бантики зі стрічок, та ін. 

Особливість – стіл благодійного розпродажу: туди кожна із майстринь, котрі беруть участь, приносить кілька своїх робіт. 

15 та 16 грудна (субота і неділя) з 11.00 до 17.00 Усі кошти з продажу та майстер-класів передадуть на лікування Станіславчика Фармуги.

Сьогодні Станіславчик Фармуга, 10 років, гострий лімфобластний лейкоз, пройшов перший курс лікування в Обласній дитячій лікарні у відділенні онкогематології. Зараз хлопчик продовжує своє лікування у Києві в клініці Охматдит. Родині потрібна підтримка, молитва та матеріальна допомога. 

Батьки Станіслава – ветеран АТО Андрій Фармуга (Andriy Farmuga) та його дружина Лілія Васинда-Фармуга – щиро дякують усім, хто допомагає і підтримує!
РЕКВІЗИТИ:
ПриватБанк 
5168 7573 6708 7915 (Андрій Фармуга Васильович)

КУРС бажає продуктивних і душевних вихідних!

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: