fbpx

Цього року на ремонт шкіл на Калущині заклали 10 мільйонів гривень

Економіка 20:09, 09.02, 2017

У Калуському районі на соціально-економічний розвиток навчальних закладів планують витратити понад 10 мільйонів гривень.

Про це йшлося під час наради, яку провела голова Калуської РДА Наталія Бабій із директорами навчальних закладів, інформує прес-служба Калуської РДА.

Зокрема, 1 млн 50 тис. грн планують витратити на заміну вікон на металопластикові. На реорганізацію Ріп’янської школи у НВК, де планують відкрити дошкільні групи, потрібно вкласти 670 тис. грн. Також у сільських школах, зокрема у Вістівській, Копанківській, Завійській, Довго-Калуській, Голинській та Сівко-Войнилівській, потрібно здійснити ремонт покрівлі.

У Кропивницькій школі планують відремонтувати систему опалення, а в Мостищенській і Кудлатівській школах – облаштувати внутрішні туалети. Також у деяких школах планують відремонтувати фасади; у Голинській школі зробити ремонт бомбосховища, а в Староугринівській школі – капремонт харчоблоку.

Загалом на всі заходи планують витратити 10 млн 215 тис. грн. Це, зокрема, з державного бюджету – 870 тис. грн, з обласного бюджету – 6 млн 748 тис. грн, з районного бюджету – 2 млн 440 тис. грн та 157 тис. грн із сільських бюджетів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: