fbpx

Цього року в Івано-Франківську планують штучно озеленити вулиці

Суспільство 19:05, 15.01, 2015

Цього року в Івано-Франківську мають намір поширити практику так званого вазонного озеленення на електроопорах та вуличних ліхтарях.

Про це повідомив директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак. Він переконаний, що таке озеленення додасть івано-франківським вулицям краси, привабливості та затишку, пише Західний кур'єр.

"Дуже б хотілося цього року на вуличних електроопорах і ліхтарях встановити квіткові вазони, – каже М. Смушак. –  У інших містах, навіть у сусідньому Калуші, це поширена практика. Такі квітучі вазони дуже гарно виглядають. Звичайно, за ними потрібен певний догляд. Але встановлення таких вазонів – це іміджева річ, яка додасть містові краси та привабливості".

За словами М. Смушака, першою квітковими вазонами планують прикрасити торік відремонтовану частину вулиці Незалежності, а у перспективі й решту вулиць. Втім, такий вид озеленення для Івано-Франківська не новий. Влітку квітковими вазонами комунальники вже прикрашали Вічевий майдан і площу Ринок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: