fbpx

Цьогорічна програма відзначення Дня Незалежності буде "ідеологічною"

Культура 13:53, 19.08, 2014

Зважаючи на те, що в Україні триває війна, заходи з нагоди відзначення Дня Незалежності цього року не повинні бути "святково-весільного" спрямування.

Про це сказав начальник відділу внутрішньої політики Ігор Кінаш на оперативній нараді в міського голови Івано-Франківська.

Він звернувся до організаторів фестивалів, щоб їх заходи були змістовними та, окрім мистецької частини, містили й ідеологічну складову, пошану до учасників як колишніх збройних формувань, які виборювали незалежність, так і сьогоднішніх – Небесної сотні та учасників АТО.

Розпочнуться урочистості із підняття державного прапора 23 серпня о 9 годині на Вічевому майдані в Івано-Франківську. Загалом, до свята стяги піднімуть близько двох тисяч офіційних установ міста, а також мешканці та підприємці на власний розсуд.

Цього року заплановано провести понад 30 заходів з нагоди 23-ї річниці незалежності України, затверджених міською владою. Крім того, чимало організацій вносять свої пропозиції до святкування. Тому перелік заходів доповнюється і вже з’являються афіші.

Як повідомляв КУРС раніше, представники міської влади звернулися до мешканців Івано-Франківська покладати до могил та пам’ятників лише живі квіти. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: