fbpx

ЦВК зареєструвала Юрія Дерев’янка кандидатом в Президенти України

Політика 09:21, 02.02, 2019

Центральна виборча комісія на своєму засіданні 1 лютого зареєструвала одного з лідерів партії "ВОЛЯ", народного депутата Юрія Дерев’янка кандидатом на пост Президента України на чергових виборах 31 березня 2019 року.

Про це повідомила прес-служба політика.

Член ЦВК Ольга Лотюк повідомила, що 29 січня до ЦВК надійшли документи Юрія Дерев’янка для реєстрації кандидатом в Президенти.

"Розглянувши документи, Центральна виборча комісія встановила їх відповідність вимогам Закону України "Про вибори Президента України", – сказала Лотюк.

За відповідну постанову проголосували 15 членів ЦВК.

Центральна виборча комісія також постановила видати Дерев’янку посвідчення кандидата в Президенти встановленого зразка та опублікувати постанову в триденний строк в газетах "Голос України" та "Урядовий кур’єр", а також на офіційному сайті ЦВК.

Нагадаємо, на з’їзді партії "ВОЛЯ" 27 січня висунули Юрія Дерев‘янка у кандидати в Президенти України.

Головними ідеями програма Дерев’янка є мораторій на перевірки бізнесу до проведення ліберальної податкової реформи, розмитнення авто за 10%, право на захист за допомогою вогнепальної зброї, 50% жінок – у владу, орієнтація на цифрову економіку та IT-сектор, переведення всіх державних реєстрів на систему блокчейн, повернення заробітчан, безкоштовний Інтернет по всій Україні, збереження довкілля та захист тварин.

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: