fbpx

ЦВК зареєструвала Юрія Тимошенка з Коломиї кандидатом у президенти

Політика 08:45, 07.02, 2019

Центральна виборча комісія зареєструвала трьох кандидатів на пост Президента України, два з них – з Коломиї.

Ще 10 ЦВК відмовила у реєстрації. Відповідні рішення Комісія прийняла на засіданні 6 лютого.

Так, ЦВК зареєструвала Юрія Тимошенка, Андрія Новака та Василя Журавльова, інформує прес-служба ОПОРи.

Юрій Тимошенко, 1961 року народження, освіта професійно-технічна, проживає в місті Коломия Івано-Франківської області, народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції, безпартійний, самовисування.

Андрій Новак, 1973 року народження, освіта вища, проживає в місті Коломия Івано-Франківської області, тимчасово не працює, член політичної партії “ПАТРІОТ”, суб’єкт висування – політична партія “ПАТРІОТ”.

Василь Журавльов, 1970 року народження, освіта вища, проживає в смт Старий Крим міста Маріуполь Донецької області, голова громадської організації “ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ М. МАРІУПОЛЯ”, член політичної партії “СТАБІЛЬНІСТЬ”, суб’єкт висування – політична партія “СТАБІЛЬНІСТЬ”.

Крім того, Комісія відмовила у реєстрації кандидатами у Президенти України Василю Марущинцю, Борису Сахну, Артуру Гончарову, Любові Українчук, Івану Качайлу, Наталії Миролюб, Юрію Іваницькому, Максиму Голосному, Юрію Юрченку, Євгенію Збиранику. 

Таким чином, станом на 6 лютого ЦВК зареєструвала 37 кандидатів. 

Нагадаємо, прикарпатський народний депутат Юрій Тимошенко подав до ЦВК документи для реєстрації кандидатом у президенти 2 лютого.

Він заявив про намір балотуватися у Президенти ще у 2016 році та звернувся до виборців скинутися йому на заставу.

Як писав КУРС, Тимошенка нещодавно виключила зі свого складу фракція “Народний фронт”. Народний депутат Леонід Ємець написав, що неформальною причиною виключення Тимошенка з фракції є те, що він зібрався балотуватися у президенти.

Недавно Тимошенко подав 12 декларацій-повідомлень про суттєві зміни в майновому стані, в яких вказав, що отримав “гонорари та інші виплати згідно з цивільно-правовими правочинами” на загальну суму в 1,5 млн грн.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: