fbpx

Туристично-рекреаційний потенціал Івано-Франківщини представили на Ярмарку рекреаційного туризму

Культура 17:42, 07.11, 2014

У Львові відбувся Ярмарок рекреаційного туризму. У заході взяли участь 30 експонентів з Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей України та 15 учасників із Підкарпатського воєводства Польщі.

Про це КУРСу повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА.
Ярмарок рекреаційного туризму покликаний популяризувати природничий і культурний потенціал українсько-польського прикордоння, сприяти налагодженню співпраці між представниками польської і української туристичної індустрії.
Туристично-рекреаційний потенціал Івано-Франківщини представили департамент міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації, готельний комплекс «Ялинка», садиби «Анастасія», «Стара хата», «Водограй Карпат», готель «Велика ведмедиця».
В рамках Ярмарку відбулася міжнародна експертна конференція «Промоція ефективних методів ведення економічної діяльності в туризмі». Представником національного природного парку “Верховинський” презентовано інвестиційний проект «Фунікулер».
Довідково:
Захід проходив у рамках мікропроекту, який реалізується завдяки парасольковому проекту «Транскордонна співпраця для рекреаційного туризму польсько-українського прикордоння» та співфінансується за рахунок коштів Європейського Союзу. Організаторами Ярмарку виступили Асоціація для розвитку і промоції Підкарпаття «Про Карпатія», Ряшівська агенція регіонального розвитку, ГО «Європейський діалог».
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: