fbpx

"Творча криївка" відвідає Івано-Франківськ з мистецьким вечором для бійців АТО

Культура 17:50, 07.11, 2016

Поетичний вечір для бійців, які зараз проходять реабілітацію в Карпатах, проведуть в Івано-Франківську цього тижня.

Міжнародний благодійний фонд “Творча криївка” вже близько двох років допомагає адаптовуватись людям, котрі повернулись з війни. За цей час було проведено 32 заїзди творчої реабілітації для бійців АТО та їхніх сімей, більш як 330 хлопців отримали якісну психологічну допомогу. Один із заїздів провели для волонтерів з 10 областей України. А зараз в Криворівні Верховинського району триває 33-ій заїзд творчої реабілітації.

Він є камерним і по-своєму особливим: у ньому беруть участь 8 бійців різних підрозділів з усієї України, інформує ОДТРК Карпати.

"Традиційно останній день такого відновлення 12 листопада вони проведуть у Івано-Франківську, – говорить в. о. голови правління Міжнародної благодійної організації "Творча криївка", ветеран морської піхоти спецпідрозділу "Купол" Валентин Гонтар.  В Івано-Франківську відбудеться особлива зустріч  "Тепла криївка". Готуємо поетичний вечір і, як завжди, екскурсію містом. Знаємо, що Франківськ нас тепло прийме  франківчани кожного заїзду дуже щиро приймають хлопців. Хлопці завжди вражені такою відритістю і родинною атмосферою на зустрічах "Теплої криївки".

Читайте: "Тепла криївка": у Франківську бійці ховали в тюльпанах цукерки для коханих. ФОТО, ВІДЕО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: