fbpx

"Творча Криївка" збирає брязкальця, барабани та інші шумові інструменти – для бійців

Культура 17:25, 11.01, 2017

Проект з творчої реабілітації захисників запроваджує, окрім художнього напрямку, ще один – музичний.

Колектив волонтерів БО МБФ "Творча Криївка" готується до проведення 34-го заїзду творчої реабілітації, який розпочнеться 18 січня в мальовничий Криворівні – у Верховинському районі на Івано-Франківщині.

"Наші гості, бійці з усієї України, потраплять на третій Святий вечір та святкування Водохреща, побачать знаменитих на весь світ колядників Криворівні. Також на них чекає традиційна програма творчої реабілітації – оздоровлення, походи, екскурсії, заняття мистецтвом, цікаві зустрічі, багато несподіваних приємних сюрпризів та відкриттів. Будемо вдячні, якщо Ви допоможете нам у підготовці!" – звернулися організатори реабілітації військових, які захищають Україну на Сході, до спільноти в мережі. 

Читайте: "Творча криївка" на Верховинщині розпочинає нові проекти

Допомогою "Творчій криївці", яка практикує реабілітацію мистецтвом, цього разу стане забезпечення музичними інструментами.

"Друзі, чи є в кого якісь брязкальця, барабани чи інші шумові інструменти? Дуже потрібні для наших заїздів по реабілітації бійців АТО! Якщо хто має та може нам подарувати для благої справи – пишіть! Будемо дуже раді! Шукаємо зараз, бо хочемо, щоб заїзди проходили ще веселіше та дзвінкіше! Контактна особа: Анастасія Славець", – йдеться на сторінці проекту у Фейсбук. 

В такий спосіб до відновлення з допомогою художнього мистецтва "Творча криївка" додає ще один напрям реабілітації – з допомогою музики. 

Читайте також: "Творча криївка" починає в Карпатах програму реабілітації для родин полеглих захисників

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: