fbpx

Творець "Гри престолів" працює над новим серіалом

Культура 17:43, 05.04, 2015

Творець циклу романів "Пісня льоду та полум'я" Джордж Р.Р. Мартін розробляє новий проект спільно з каналом HBO під назвою "Captain Cosmos".

Про це повідомляє видання Entertainment Weekly, передає УНН.

Телепроект знаходиться на ранній стадії розробки на HBO. Сценарій до пілотного епізоду напише виконавчий со-продюсер і сценарист серіалу "Нація Z", Майкл Кассутт, який працював з Дж. Мартіном у відродженому серіалі "За межею можливого" в 1995 році.

Про сюжет майбутнього проекту сказано наступне: "На світанку ери телебачення, в 1949 році, молодий письменник створює науково-фантастичний серіал, в якому розповідаються такі історії, про які ніхто інший не наважується написати".

Незважаючи на свою допомогу в розвитку ідеї, Дж. Мартін не планує присвячувати себе повністю новому проекту. Письменник нещодавно оголосив про те, що ухвалив рішення пропустити кілька важливих заходів, щоб завершити свій шостий роман циклу "Вітру зими".

Прем'єра п'ятого сезону фентезійної драми "Гра престолів", створеної за мотивами серії романів Дж. Мартіна, відбудеться 12 квітня на каналі HBO.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: