fbpx

Тягнибок і Яценюк злякалися, а ми – ні: штаб Шевченка пояснив перемогу на виборах

Політика 16:45, 18.07, 2016

Із розривом у 792 голоси Віктор Шевченко обійшов Сергія Насалика на довиборах до Верховної Ради України по округу № 85 із центром у Калуші. Загалом переможець набрав 11 052 голоси.

Про це повідомили представники партії "УКРОП", від якої балотувався Віктор Шевченко, сьогодні на прес-конференції в Івано-Франківську.

Голова обласної організації партії "УКРОП" Микола Палійчук повідомив, що бюджет передвиборної кампанії обійшовся у 787 852 гривень, та пообіцяв оприлюднити детальний звіт про використані кошти.

Голова міської організації "УКРОП" Олег Головенський розповів про причини успіху Віктора Шевченка на виборах:

"Ми провели якісну компанію. За 40 днів до виборів рейтинг Насалика складав 45-50%. Тому не пішов Тягнибок і Яценюк. Вони злякалися, а ми – ні. Наш рейтинг був 2,8%,  зазначив Головенський.  Чому нам вдалося? Звичайно, я не відкидаю бренд "Шевченка". Тому було 3%. Нам вдалося їх помножити завдяки чудовій роботі нашого штабу. Не відкидаю закулісної ролі Олександра Шевченка. Він тримав нас в тонусі, не давав розслаблятися і допомагав рухатися далі. Але основна складова перемоги  Віктор Шевченко  молодий, перспективний, не зіпсутий політикою та корурупційними скандалами".

Сам Віктор Шевченко подякував своїй команді.

"Я переконаний, що так само якісно, як ми провели кампанію, ми працюватимемо у парламенті",  сказав Шевченко.

Він додав, що поки ніхто з опонентів його не привітав з перемогою.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: