fbpx

Тиснява, бійки і п'яна молодь: франківські патрульні розповіли про підсумки концерту Кароль

Стиль життя 13:32, 08.05, 2017

Патрульна поліція Івано-Франківська у максимальному складі забезпечувала громадський порядок під час концерту Тіни Кароль, який проходив вчора ввечері на Вічевому майдані.

Попри значну кількість поліцейських, стримати натовп п'яної молоді було важко, відзначають у прес-службі патрульної поліції.

"Коли під час концерту фанати ринули до сцени, поліція разом з Муніципальною вартою змушена була утворити ланцюг, щоб хоч якось відтіснити людей. Під час концерту було кілька бійок. Люди падали на землю – хтось від передозування алкоголем, хтось не міг встояти на ногах під тиском натовпу. В однієї дівчини був напад епілепсії. Медики ледь встигали давати раду  людей несли й несли. Патрульні винесли більш як 20 осіб. На щастя, ніхто не був травмований",  повідомляє речник патрульної поліції Микола Гурак.

Під час концерту загубилися більш як 20 дітейПатрульні просять батьків не брати малолітніх дітей на такі масові заходи або ж краще слідкувати за ними.

Поліцейські також нарікають на байдужість глядачів.

"Коли хтось падав або знаходили загублену дитину в натовпі, більшості було начхати на це. Патрульні просили розійтися і чули: "це ваші проблеми!". Дорога від сцени вглиб натовпу й назад займала більше півгодини",  розповідає Мкола Гурак.

Як повідомляв КУРС, вчора понад десять тисяч іванофранківців прийшли на Вічевий майдан, аби послухати концерт Тіни Кароль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: