fbpx

Тисячі вірян приїхали до Рогатина на зустріч з всесвітньо відомим монахом – "другим отцем Піо". ВІДЕО

Культура 22:41, 16.10, 2017

16 жовтня у Рогатин завітали монах-стигматик з Італії Еліа Кавальдо, відомий в Україні як брат Ілля, та священик-екзорцист Ян Білецький.

Протягом дня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці вони разом із місцевими священнослужителями молилися за здоров’я усіх людей. 

Детальніше у сюжеті ТРК РАІ.

Як писав КУСР, італієць Ілля Кавальдо у Страсний тиждень щороку впродовж десятків років фізично відчуває Страсті Христові: має стигмати – рани розп’ятого Спасителя, які щоп’ятниці відкриваються у нього на руках, ногах і боці. Також він володіє такими дарами, як біолокація, зцілення, читання людських сердець, а впродовж Великого Посту нічого не їсть і не спить, що з медичної точки зору неможливо. Богослови пояснюють цей дар святістю.

Стигмати – тілесні знаки, що з’являються на тілі і є схожими на п’ять ран (на руках, ногах і боці), що їх Христос отримав при розп’ятті.

Рани в брата Еліа відкриваються щоп'ятниці і кровоточать. У 1990 році Еліа вперше в Страсний тиждень переживає страсті Христа. Все починається в Страсну п'ятницю вранці. Висока температура, Еліа втрачає сили. Після 14-ї години починає відчувати бичування, його спина кровоточить. У нього підбиті очі і опухле обличчя, як у побитого Ісуса. Непритомніє після 15-ї години. Починає вмирати, як Христос. Це повторюється протягом 26 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: