fbpx

На водія, який влетів у яму на Пасічнянському мості і пошкодив авто, склали протокол. ФОТО

Суспільство 14:18, 31.01, 2019

ДТП сталася у Франківську на мості в мікрорайон "Пасічна". На водія машини, яка була пошкоджена через те, що потрапила у яму, склали протокол. Також протокол склали і на балансоутримувача дороги за неналежний стан дорожнього покриття.

Сьогодні, 31 січня, в Івано-Франківську трапилась дорожньо-транспортна пригода.

Як повідомив речник патрульної поліції Микола Гурак, аварія без потерпілих трапилась на мості на Пасічну. Там водій автомобіля "Hyundai Santa Fe" заїхав у яму.

Гурак пояснює, що така ситуація також рахується як ДТП, пише ГК, оскільки є факт пошкодження майна (машини). 

В авто вирвало подушку двигуна.

На місці події поліцейські склали протокол 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) на водія та акт огляду дороги.  Окрім того патрульні склали протокол і на балансоутримувача дороги за неналежний стан дорожнього покриття.

"Потім водій йде до суду, пояснює, що він не винен і не порушував правила дорожнього руху, а ями не бачив. Суд або визнає, або не визнає водія винним. А потім водій може подати ще один позов у суд на відшкодування матеріальних збитків", – пояснює речник патрульних.

Через аварію на Галицькій та прилеглих вулицях утворились затори.

КУРС писав, що через аварію трьох авто біля Пасічнянського моста у Франківську сталися масштабні затори – змінили рух тролейбуси та автобуси.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: