fbpx

У баскетбольному турнірі "Різдвяний Івано-Франківськ" визначили переможців

Спорт 10:07, 10.01, 2018

Впродовж трьох днів п'ять юнацьких команд з України та ближнього зарубіжжя боролись за перемогу у традиційному баскетбольному турнірі "Різдвяний Івано-Франківськ".

Чотири перемоги у чотирьох зіграних зустрічах дозволили господарям турніру команді "КФК-БК "Говерла" заслужено вибороти головний трофей змагань, інформує прес-служба МВК.

Одразу три команди, а саме два склади збірної України та чернівецький БК "STARLIFE", набрали по шість залікових пунктів. Та все ж за додатковими показниками друга сходинка залишилась за збірної команди України-1, а баскетболісти з Буковини повезуть додому бронзові нагороди. Гості з Польщі, люблінський "Старт", що виступав на турнірі наймолодшою командою 2002 р. н., фінішував на п'ятій сходинці.

"Баскетбол, як один з видів олімпійських видів спорту, є дуже важливим в нашому місті. Нехай перемоги стануть хорошим початком для всіх у новому році!" – зазначив під час церемонії нагородження міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Зазначимо, що турнір з баскетболу "Різдвяний Івано-Франківськ" організований за ініціативи баскетбольного клубу "Говерла" та за підтримки і сприяння Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: