fbpx

У Богородчанах активісти "ВОЛІ" зібрали тонни сміття. ФОТО, ВІДЕО

Політика 17:06, 15.04, 2019

Великі справи починаються з малого. Богородчанські активісти партії "ВОЛЯ" приєднались до всесвітнього челенджу з прибирання забруднених територій від сміття. Щоправда, зробили це у формі квесту.

"Ми виставили локації по прибережній території  річки Бистриця. І ще на трьох ділянках, де було найбільше забруднення. Все починається з маленького. Тобто якщо в нас буде порядок, в кожному селі і місті – порядок буде і в цілій державі",  говорить координатор партії "ВОЛЯ" в Богородчанському районі Володимир Крайник.

Участь у квесті зголосилися взяти працівники сільради та школярі Старобогородчанської ОТГ. Озброївшись сміттєвими пакетами, молодь береться за прибирання берегів тутешньої річки. Тут усе усіяно пляшками, пакетами та іншим непотребом, який по собі залишають місцеві.

"Щоб зберегти природу, людям, які відпочивають, необхідно знати, що не можна залишати після себе стільки сміття, потрібно прибирати за собою. Адже природа – це наше майбутнє",  говорить школярка Аня.

Неабияк радіє такій ініціативі заступник голови Старобогородчанської ОТГ Юрій Іванишин. Каже, буквально кілька годин кропіткої праці – і берег річки не впізнати.

"Це дуже позитивна акція. Вони своїм прикладом показали дорослим, як треба працювати і любити свою громаду, село і Україну в цілому", – говорить Юрій Іванишин.

Загалом команди, які взяли участь у квесті, назбирали близько чотирьох тонн сміття. Найактивніші отримали дарунки від партії "ВОЛЯ". Та найголовніше, кажуть організатори, що усі мешканці Старих Богородчан тепер готові зустріти великодні свята в чистоті й порядку.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: