fbpx

У Богородчанах герої мультиків пояснювали дошкільнятам про пожежну безпеку

Суспільство 17:43, 16.12, 2014

15-16 грудня працівники пожежно-рятувальної служби Богородчанського РВ УДСНС в області спільно із художнім керівником районного палацу культури Світланою Панько, методистами палацу культури Лесею Дем’янів, Христиною Андріїв та директором Солотвинського будинку культури Іриною Суслик підготували театралізовану виставу "Подорож в країну небезпек" для вихованців ДНЗ "Сонечко", "Веселка", "Дружба" та "Зірочка" смт. Богородчани.

Героями вистави стали добре відомі дітлахам мультяшні герої Маша і Медвідь. Саме вони й розповіли вихованцям закладів правила поводження з небезпечними предметами, зокрема сірниками, свічкою, праскою, розеткою, ножем та ножицями, адже це ті предмети, які найчастіше зацікавлюють малюків для ігор, повідомили КУРСу в Богородчанській РДА. 
Вихователі і діти із захватом переглядали виставу, жваво відповідали на питання. Мультяшні герої не давали дітям нудьгувати, а потім в ігровій формі ще й продемонстрували, як потрібно поводитись із багаттям після відпочинку на природі. Працівники пожежно-рятувальної служби в свою чергу вручили діткам повчальні листівки, нагадали правила екстреного виклику за номером 101 та пояснили небезпеку пустощів по телефону за цим номером. 
Перегляд малечею таких вистав повинен формувати у них обережне ставлення як до вогню, так і до інших небезпечних ситуацій і навчати елементарних застережних заходів. Такий захід – своєрідне навчання, яке сприяє кращому засвоєнню дітьми необхідних знань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: