fbpx

У Богородчанах поліцейські провели для школярів заняття з безпеки дорожнього руху. ФОТО

Суспільство 09:42, 19.09, 2016

З четвертокласниками Богородчанської ЗОШ №1 правоохоронці не лише відновили та закріпили теоретичні знання, а й перевірили, як діти використовують їх на практиці – урок під контролем працівників поліції завершили на вулиці біля навчального закладу.

Працівники поліції в рамках місячника профілактичних заходів "Увага! Діти – на дорозі!" проводять різноманітні акції та заняття з неповнолітніми, метою яких є попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Зокрема, від початку вересня поліцейські відвідують школи, щоб нагадати школярам правила безпечної поведінки на дорозі, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП  в Івано-Франківській області.

Після бесіди у класі працівники поліції запропонували богородчанським школярам продемонструвати, як вони засвоїли дорожню грамоту. Приміром, діти показували, як треба поводитися під час переходу через проїжджу частину дороги на пішохідному переході чи за його відсутності.

Також четвертокласники обговорювали з поліцейськими нюанси свого маршруту до школи, місця та правила їзди на велосипеді і, звичайно, з неабияким інтересом знайомилися з облаштуванням службового транспорту працівників поліції, які контролюють безпеку дорожнього руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: