fbpx

У Богородчанах поліція встановила 11 камер відеоспостереження. ФОТО

Суспільство 18:44, 15.06, 2017

Працівники чергової частини Богородчанського відділення поліції цілодобово стежать за ситуацією в місті та в'їздах до нього за допомогою камер відеоспостереження.

З ініціативою встановлення відеонагляду в громадських місцях та на в’їздах до Богородчан до селищної ради звернулося керівництво місцевого відділення поліції, і депутати її підтримали. З селищного бюджету на це виділили 225 тисяч гривень, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Начальник відділення підполковник поліції Василь Сав’як вважає, що ці технічні засоби сприяють правоохоронцям у забезпеченні правопорядку в населеному пункті, оперативному реагуванні на події, встановленні осіб чи транспортних засобів, причетних до скоєння правопорушень. Записана на відео інформація зберігається три місяці. Правоохоронці мають доступ до неї в будь-який час.

"Хочеться подякувати селищному голові Богородчан Ростиславу Зарембі, голові бюджетної комісії селищної ради Наталії Сидорик, а також усьому депутатському корпусу. Заслуговує подяки й ТОВ "Станіслав Телеком", яке встановило цю систему і якісно її обслуговує", – каже Василь Сав’як.

"Обов’язковою вимогою було встановлення відеоспостереження біля двох загальноосвітніх шкіл, бо діти є тією категорією ризику, яка потребує особливої уваги, – вважає селищний голова Богородчан Ростислав Заремба. – Одна з камер відстежує обстановку в центрі селища, бо тут найбільше скупчення людей. Плануємо також встановити відеоспостереження біля дитячих садочків і майданчиків збору твердих побутових відходів".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: