fbpx

У Богородчанах проходять змагання юних футболістів

Спорт 22:40, 07.10, 2015

Протягом останніх років на початку жовтня у Богородчанському районі проводяться змагання юних футболістів на призи клубу "Шкіряний м’яч". Ці футбольні баталії сприяють зміцненню здоров’я школярів, залученню їх до регулярних занять спортом, а також виявляють здібних футболістів, популяризують та розвивають футбол у молодіжному середовищі.

За повідомленням Богородчанської РДА, вже традиційно шкільні команди району змагаються за першість у чотирьох вікових групах: 5, 6, 7 та 8 класи. Варто відзначити, що у Богородчанах організація турніру відбувається на хорошому рівні. Навесні Підгір’я приймало обласні зональні змагання, а вже за тиждень вперше зі всіх районів області прийматиме "Відкриті уроки футболу" за ініціативи федерації футболу та УЄФА.

На І етапі школи за зональним принципом змагалися за вихід у вісімку кращих, а 6-9 жовтня проходитимуть вирішальні ігри для визначення переможців та призерів.

Розпочали турнір п’ятикласники, боротьба тривала до фінального свистка і в підсумку третє місце зайняли старунські юнаки. Хорошу гру у вирішальному матчі показали школярі з Іваниківки та Старих Богородчан. Перемігши з рахунком 1:0, старобогородчанські юнаки вибороли право представляти Богородчанщину навесні в обласних змаганнях.

Перед матчами юні футболісти помірялися силами у змаганнях з виконання елементів техніки гри, зокрема, жонглювання м’яча, виконання ударів м’яча на дальність та удари по воротах на точність.
Під час урочистого нагородження голова райдержадміністрації Ярослав Паранюк та голова районної федерації футболу Роман Балаш вручили переможцям кубок та новеньку футбольну форму, призерам – грамоти та нові м’ячі. Також переможці будуть нагороджені медалями на районному "Святі футболу".

Нагадаємо, сьогодні у Франківську обговорили проведення Всеукраїнського дитячого футбольного турніру "Шкіряний м'яч".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: