fbpx

У Богородчанах суд засудив винуватця смертельної ДТП до трьох років обмеження волі

Суспільство 18:05, 15.10, 2014

Богородчанський районний суд виніс вирок винуватцю дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої постраждало троє осіб та одна людина загинула.

Аварія сталася в селі Росільна Богородчанського району. Водій в стані алкогольного сп’яніння наїхав на огорожу та опору лінії електропередач. Внаслідок зіткнення один з пасажирів загинув, один – отримав тяжкі тілесні ушкодження, двоє – ушкодження середньої тяжкості.

Під час розгляду Богородчанський районний суд пом’якшуючими обставинами визнав щире каяття обвинуваченого та добровільне відшкодування завданого збитку. Обставиною, що обтяжує покарання, суд вважає вчинення злочину в стані алкогольного сп'яніння.

Суддя також врахував думку потерпілих про недоцільність обрання обвинуваченому покарання у виді позбавлення волі та вирішив, що виправлення та перевиховання винуватця ДТП можливе без ізоляції засудженого від суспільства.

Тож суд призначив обвинуваченому покарання у вигляді трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки. Засуджений не буде ізольований від суспільства, відбуватиме покарання в умовах здійснення за ним нагляду з обов'язковим залученням до праці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: