fbpx

У Богородчанах відбувся новорічний бал для дітей з особливими потребами. ВІДЕО

Суспільство 12:51, 04.01, 2018

Особлива казка для особливих дітей. Маленькі принци та принцеси, феї та герої з улюблених казок зібралися на новорічному балі у Богородчанах. До такого дійства ці хлопці та дівчата готувалися дуже ретельно. Окрім святкового вбрання, кожен з них вчив вірша чи пісню. Бал під назвою "Різдвяна казка. Новорічне чудо" організувала благодійна організація "Світла Надія".

Ось вже кілька років поспіль тут опікуються понад сотнею дітей з особливими потребами. Кажуть, головна мета новорічного дійства – аби ці діти відчули свої власні сили, а їх батьки – підтримку.  

Керівник благодійного товариства "Світла Надія" Надія Стефурак каже, що такі заходи потрібно проводити: 

"Діти і батьки стають більш розкутими. Змінюється світогляд. Вони хочуть жити, боротися. І не потрібно робити акцент, що ця дитина   інвалід". 

На бал запрошено чимало гостей. І кожен до цих дітей прийшов не з пустими руками.

"До такого заходу долучився і Благодійний фонд Юрія Дерев'янка. Привезли діткам солодкі подарунки, щоб це життя для них стало хоч трішечки кращим. Ці заходи для таких діток важливі. Бо бачачи, що про них піклуються, що до них приходять привітати люди, вони не втрачатимуть надії, що наступний день буде кращим",  говорить депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції "ВОЛЯ" партії "Рух нових сил" Марія Рудик.

Тож нині і діти, і дорослі готові годинами кружляти у танку, співати пісні та по-справжньому радіти життю.

"Враження великі. Це в нас перший раз. Дякуємо організації і людям, які долучились, за таку радість для наших дітей. І ми, батьки, теж ніби увійшли в дитинство",  каже пані Марія. 

"Я хочу, щоб всі знали, що неважливо, що ззовні, а важливо, що всередині. І так приємно знати, що ти красива",  говорить учасниця балу Христинка.

Тим часом організатори обіцяють, що такий бал для особливих дітей стане у Богородчанах традиційним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: