fbpx

У Богородчанах жінка віддала шахраям 6 тисяч доларів за "звільнення" сина

Суспільство 12:35, 12.04, 2017

Поліцейські розшукують шахрая, який, назвавшись поліцейським, видурив у мешканки Богородчан 6 тисяч доларів нібито за "звільнення" сина від відповідальності.

Вчора пізно ввечері до жительки селища Богородчани спочатку на мобільний телефон, а пізніше на домашній зателефонував нібито 36-річний син потерпілої і сказав, що він скоїв ДТП.

Після того слухавку взяв псевдополіцейський, який повідомив, що син в поліції і, аби його звільнити від кримінальної відповідальності, потрібні великі гроші. Невідомий сказав, що часу для роздумів немає, зараз до будинку під’їде людина, якій потрібно буде передати кошти, щоб вирішити проблему, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Налякана жінка заходилася швидко збирати свої заощадження і, не вагаючись, винесла з будинку та віддала невідому чоловіку 6 тисяч доларів США. Лише згодом потерпіла почала цікавитися, що ж насправді трапилося із її сином. Передзвонивши до сина, вона з’ясувала, що він удома і з ним не трапилося ніякої біди. Після чого повідомила у поліцію.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: