fbpx

У Богородчанській ЦРЛ завдяки японцям з'явилося нове медичне обладнання

Здоров'я 15:49, 22.08, 2014

Сьогодні у Богородчанській центральній районній лікарні відбулись урочистості з нагоди передачі сучасного медичного обладнання, придбаного завдяки фінансовій підтримці уряду Японії.

Молодіжна громадсько-екологічна організація "Наш дім – Манява" у співпраці з Богородчанською райдержадміністрацією та Богородчанською ЦРЛ реалізувала проект "Придбання сучасного медичного обладнання для Богородчанської центральної районної лікарні".

На кошти гранту придбали: систему ультразвукової діагностики та фіброгастроскоп. Це якісне та ефективне обладнання встановлене у Богородчанській центральній районній лікарні. Медичний персонал ним уже користується, що значно поліпшує якість діагностичного обстеження та вчасного виявлення хвороб у пацієнтів.

Урочисте підписання угоди про реалізацію проекту відбулося у березні цього року в Києві за участю Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні Саката Тоічі, керівника МГЕО "Наш дім – Манява", головного лікарня Богородчанської ЦРЛ та депутата райради.

Загальна вартість проекту становить понад 1 млн 180 тисяч грн.

Проект реалізується за фінансової підтримки Посольства Японії в Україні у рамках Програми безвідплатної допомоги Проектам людської безпеки "КУСАНОНЕ”. Вона спрямована на підтримку проектів, представлених неурядовими організаціями та іншими неприбутковими установами. Ця грантова допомога є доказом зусиль, що докладає Японія з метою забезпечення людської безпеки – пріоритетного напрямку японської політики щодо міжнародного співробітництва – та поглиблення міжнародної співпраці, яка стає все більш важливою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: