fbpx

У болоті та густому тумані: як воюють бійці під Донецьким аеропортом. ВІДЕО

Суспільство 04:35, 23.12, 2015

Молоді солдати тримають позицію поблизу колишньої військової частини, яку жартома низивають "Казантип".

Українські військові, які перебувають під Донецьким аеропортом, змушені воювати наосліп, по коліно у болоті, густому тумані та в багнюці. Про ніч в одній з найгарячіших точок АТО у сюжеті ТСН.

Молоді бійці тримають позицію поблизу колишньої військової частини протиповітряної оборони Зеніт. Це одна з головних стратегічних ділянок фронту: прикриває шахту Бутівка, не дає пройти ворогу на Авдіївку та селища Опитне та Водяне. Військові також називають її Казантип.

Позивний Чуб – колись у мирному житті Сергій  дуже любив кримський музичний фестиваль. На Казантипі під Донецьком  інша музика  вогняна. Хлопці запевняють – дотримуються мінських угод, хоча й не впевнені, що до кінця знають їхню суть.

Через густий туман вони лише здогадуються, звідки по них ведуть вогонь. Також розповідають, що на кожній позиції є ворожі снайпери. Кольори у солдатське життя повертаються у сховищі, де можна з'їсти, наприклад, справжній торт, спечений дітьми з Рогатина. Разом із журналістами на цей блокпост з подарунками приїхали прикарпатські волонтери. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: