fbpx

У Брошневі і Тисмениці з’явилося 3G покриття від Vodafone

Стиль життя 20:33, 16.05, 2016

У понеділок, 16 травня, Vodafone Україна запустив 3G мережу в низці населених пунктів Івано-Франківської області. 3G покриття з’явилося в районних центрах області – містах Брошнів і Тисмениця.

Також 3G інтернет став доступний в селах Івано-Франківської області, повідомляє прес-служба мобільного оператора.

3G інтернет став доступний в селах Тяпче, Княжолука, Вигодівка, Яворів, Підбережжя, Гошів Долинського  району, в селі Лисець Тисменицького району та селах Довге-Калуське, Тужилів, Голинь Калуського району, Сваричів, Брошнів-Осада Рожнятівського району.

Нині швидкісний мобільний інтернет в області доступний також на відомому курорті Буковель, розташованому в с. Поляниця Яремчанської міської ради, а також в багатьох населених пунктах, розташованих у передмісті Івано-Франківська.

Сьогодні абонентам Vodafone Україна доступна 3G мережа, яка охоплює найбільшу кількість обласних центрів в країні – це 19 обласних центрів та їх передмістя: Київ, Ужгород, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, Одеса, Херсон, Луцьк, Чернігів, Миколаїв, Суми, Полтава, Кіровоград, Дніпропетровськ, Рівне, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль та Харків.

У рамках другого етапу розвитку мережі Vodafone значно збільшує масштаби 3G покриття, швидкісний мобільний інтернет стає доступним для жителів районних центрів, невеликих населених пунктів, популярних дачних селищ і курортів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: