fbpx

У Брошневі урочисто відкрили капітально відремонтовану міську лікарню. ФОТО

Суспільство 17:49, 02.11, 2017

Сьогодні у селищі Брошнів-Осада Рожнятівського району відбулося відкриття міської лікарні після проведеного капітального ремонту.

З цієї нагоди на урочистості прибули голова облдержадміністрації Олег Гончарук, народний депутат України Анатолій Дирів, керівники району, директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА Назарій Іванів, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Олег Гончарук зазначив, що на Рожнятівщині активно ведеться робота щодо оновлення об’єктів соціальної сфери.

"Нещодавно у селищі запрацював новий дитячий садок, сьогодні працівники лікарні отримали сучасне та комфортне приміщення для надання медичної допомоги та профілактичних заходів жителям  Брошнів-Осади,  підкреслив очільник Прикарпаття. – Переконаний, що й надалі завдяки спільній роботі усіх рівнів влади та підтримці народних депутатів і громади в районі вдасться реалізувати чимало подібних проектів, які сприятимуть розвитку місцевих громад".

Планами щодо перспективи розвитку району поділився Анатолій Дирів. Народний обранець виокремив основні об’єкти, які спільно з громадою споруджуватимуться у найближчі роки. Це, зокрема, новий спортивний комплекс, очисні споруди та полігон для твердих побутових відходів. 

За словами Назарія Іваніва, капітальний ремонт  проведено із використанням енергозберігаючих матеріалів, на що з Державного фонду регіонального розвитку виділено 1 млн 340 тис. грн, з місцевого бюджету  понад 150 тис. грн. Також спрямовувалися кошти з обласного бюджету. Завдяки цьому проведено утеплення фасаду, ремонт приміщення та перекрито дах.

Для ремонту кухні та рентген-кабінету із Державного бюджету виділено 530 тис. грн. На придбання меблів використано 50 тис. грн із селищного бюджету. Загальна вартість робіт склала понад 4 мільйони гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: