fbpx

У Брошнів-Осаді громада, церква та підприємці долучилися до збору шкільних портфеликів для 55 дітей

Суспільство 14:25, 27.08, 2018

У рамках спільного проекту об’єднаної територіальної громади та благодійної організації "Серце Марії" "Шкільний портфелик" цьогоріч 55 дітей Брошнів-Осадської ОТГ, які потрапили у складні життєві обставини, отримали усе необхідне до початку навчального року.

Також 18 з них ще й вручили матеріальну допомогу. На реалізацію благодійної акції з бюджету об’єднаної громади виділили 50 тис. грн. Отець Володимир Майка та голова БО "Серце Марії" Любов Гультайчук зорганізували збірку грошей у церкві. 10 500 грн пожертвували небайдужі мешканці селища та підприємці Володимир Курганський та Володимир Рибчак.
Працівники селищної ради та представники благодійної організації завітали у кожну домівку із яскравими пакунками. Діти отримали зошити, пенали, кольорові олівці, ручки, маркери, ножиці, лінійки, набори для малювання, кольоровий папір та багато іншого.

"Шкільна освіта – це перший крок до закладення міцного фундаменту, який потрібен буде дітям в майбутньому. Таким чином ми вселяємо у дитячі серця віру у добро і милосердя, даємо їм зрозуміти, що у важкі життєві моменти вони не залишаються наодинці. Мета цієї акції є не лише надання дітям з малозабезпечених, неповних, багатодітних родин, які потрапили у складні життєві обставини, дітям учасників АТО всього необхідного до початку навчального року, а й створення атмосфери свята напередодні Дня знань", – відзначив голова Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: