fbpx

У Брошнів-Осаді відкриють садок на 160 дітей

Суспільство 21:29, 17.01, 2017

Сьогодні голова облдержадміністрації Олег Гончарук з робочою поїздкою побував на Рожнятівщині.

Разом з головою РДА Іриною Люклян, головою районної ради Василем Рибчаком та керівниками профільних структурних підрозділів ОДА він ознайомився зі станом виконання ремонтних робіт на соціальних об’єктах району, зокрема дитячому садочку у  с. Брошнів-Осада, Рожнятівській центральній районній лікарні. Окрім того, керівник області проінспектував проведення будівельних робіт на автодорожньому мосту через р. Дуба у с. Цінева, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

За словами Олега Гончарука, основна робота обласної та районних влад цього року буде сконцентрована довкола об’єктів соціальної сфери, які мають високий ступінь готовності. Одним із них є дитячий садочок "Світанок" у с. Брошнів-Осада.

"Зважаючи на збільшення кількості дошкільнят, керівництво району спільно з обласною владою та народними депутатами від Івано-Франківщини вирішили здійснити реконструкцію садочка, – зазначив Олег Гончарук. – Опісля проведеного капітального ремонту понад 75 дітей зможуть відвідувати заклад, в якому функціонуватиме басейн та сучасні спортивні майданчики".

Варто додати, що на території дошкільного закладу існує реабілітаційний центр, в якому наразі перебувають восьмеро діток з особливими потребами. Тож відкриття басейну дозволить проводити різноманітні реабілітаційні процедури для покращення здоров’я дітей.

На переконання директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА Віктора Кімаковича, відкриття ДНЗ дасть змогу збільшити рівень охоплення дошкільною освітою дітей селища Брошнів-Осада та прилеглих сіл Креховичі та Брошнів. Загалом же проектом передбачається, що садочок відвідуватимуть 160 малюків.

Зазначимо, що кошторисна вартість об’єкта становить 6069,961 тис. грн. Усі роботи наразі перебувають на завершальній стадії. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: