fbpx

У Брошнів-Осадській ОТГ виділять 10 гектарів землі для воїнів АТО

09:59, 20.12, 2018

19 грудня голова Брошнів-Осадської ОТГ, керівництво громади зустрілося з воїнами АТО з приводу виділення земельних ділянок, передбачених для житлової та громадської забудови.

На зустріч, яка відбулася в адмінбудинку старостинського округу с. Креховичі, прибули десятки учасників бойових дій на сході України та їхні рідні, а також директор ТОВ "Прикарпатський ІКЦ" Руслан Залеський, головний спеціаліст відділу архітектури та будівництва Вадим Рудий.

Фахівці запропонували учасникам АТО земельні ділянки, які розташовані в с. Креховичі та перебувають у комунальній власності Брошнів-Осадської ОТГ, що передбачено генеральним планом, та будуть передані у приватне володіння, користування воїнам АТО, інформує прес-служба ОТГ.

Розподіл та розроблення проектної документації кожному воїну АТО буде виконано за кошти Брошнів-Осадської ОТГ.

Загальна площа масиву становить близько 10 гектарів та розподілена на 64 окремі ділянки по 15 сотих. Вказана територія має зручні під’їзди. Згідно з детальним планом території передбачено будівництво соціальних та інфраструктурних об’єктів, каналізування та водопостачання, спортивні та дитячі майданчики.

Очільник Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів відповів на запитання присутніх, а спеціалісти селищної ради за допомогою слайдів озвучили інформацію, яким чином учаснику бойових дій на Сході отримати земельну ділянку. 

Учасникам АТО та їх рідним, які б хотіли отримати земельну ділянку під забудову, потрібно подати заяви у селищну раду Брошнів-Осадської ОТГ.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: