fbpx

У Буковелі проходять масштабні дитячі змагання з міні-футболу

Спорт 21:32, 27.06, 2018

За сприяння громадського руху Олександра Шевченка "Країна гідності і правди" у туристичному комплексі "Буковель" уже третій рік поспіль відбуваються дитячі змагання з міні-футболу "Bukovel Football Cup".

Цього разу у Карпати з’їхалися команди з усієї України: Києва, Хмельницького, Одеси, Львова, Кропивницького, Тернополя.

"Змагання відбуваються у три етапи, оскільки є дуже багато охочих взяти в них участь. Тому ми поділили турнір за різними віковими категоріями: 2008, 2009 та 2010 роки народження. Загалом у "Bukovel Football Cup" цьогоріч змагаються майже 30 команд. Такі турніри – можливість не тільки спробувати свої сили у міні-футболі, але й відпочити у мальовничих карпатських горах",  каже організатор змагань, президент спортивного клубу "Новатор" Руслан Сітарук.

1

"У "Буковелі" створені комфортні умови для занять футболом, баскетболом, волейболом і, звісно, для зимових видів спорту. Ми надаємо наші майданчики для різноманітних дитячих турнірів. Адже переконані: здорові діти – це здорова нація. Спорт формує характер. І що більше малюків буде залучено до різних секцій, то здоровішими та щасливішими вони зростатимуть",  сказав народний депутат України Олександр Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: