fbpx

У Буковелі відкрили перший в Україні безкоштовний парк зимових розваг

Суспільство 21:10, 24.01, 2019

Коли піднімаєшся на підйомнику в Буковелі, з кожним роком шансів почути іноземців стає все більше. Зимовий курорт давно став магнітом для туристів і не збирається зупинятися в розвитку. 18 січня тут відкрили ще одну нову локацію: Borjomi Fun Park з двома новими трасами для катання.

Нові траси відкриті як для лижників, так і для сноубордистів. Причому вхід на територію абсолютно вільний, протестувати нові локації може будь-який гість Буковеля.

"Ми з командою придумали цей проект, щоб урізноманітнити відпочинок для фанатів лиж і сноуборду, – говорить представник Borjomi Оксана Панкiна. – Веселий відпочинок взимку – це здорово. Закохати людей в активний відпочинок було нашою місією. Дивлячись на задоволених гостей, можемо сказати, що у нас це вийшло!"

На нових трасах важко стримати азарт: там встановлено трекер швидкості – Borjomi Speed Check, який дозволяє виміряти і порівняти швидкість двох людей. У першому заїзді перемогла популярна актриса і телеведуча Аня Гресь – вона перетнула фінішну пряму на лижах зі швидкістю 73 км/год.

"Я люблю зиму, лижі, швидкість і перемагати. Тому я рада, що мені вдалося посісти друге місце в загальному рейтингу за день, – розповідає Аня, – я намагалася побити рекорд, і хоча мені це не вдалося, але ще є шанс це зробити до кінця сезону в Буковелі!"

На швидкісній трасі встановлена камера, яка робить фото на фініші. Так що на сайті active.borjomi.com можна подивитися свої фото і дізнатися, хто ж був швидший за всіх.

Нові зони розваг знайти легко: вони знаходяться на гірках 8А і 12Д. 

"Це був наш перший спільний проект, але за перші 3 дні після відкриття ми вже побачили результат нашої роботи і величезний інтерес з боку гостей курорту. Нові локації для активного відпочинку залучили багатьох відпочиваючих. Сподіваємося, що до кінця сезону всі гості нашого курорту встигнуть спробувати ці активності. Ми завжди намагаємося урізноманітнити відпочинок в Буковелі для наших гостей і раді такому плідному співробітництву і партнерству з Боржомі",  розповідає керівник відділу маркетингу курорту "Буковель" Володимир Юзюк.

Парк розваг працює до середини квітня. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: