fbpx

У Буковелі відпочивали молоді науковці та студенти-медики з усієї України

Суспільство 11:50, 27.03, 2018

Туристичний комплекс "Буковель" вже втретє відвідали представники різних медуніверситетів України. На Прикарпаття вони з’їхались у рамках наукового конгресу.

Та після плідної роботи вирішили відвідати перлину України – курорт "Буковель". У мальовничі карпатські гори завітали майже 30 молодих науковців із різних куточків України: Краматорська, Харкова, Києва, Львова.

"Завдяки БФ Олександра Шевченка ми маємо цікавий насичений день у Буковелі: безкоштовні підйомники, екскурсія медцентром. Радіємо, що молодим науковцям сприяють у проведенні цікавого дозвілля", – ділиться лікар-інтерн ІФНМУ Степанія Варунків.

Молоді науковці піднялись на буковелівські схили, побували на оглядовому майданчику, з якого видно найвищу вершину Карпат – Говерлу. Чи не найцікавіша частина програми – екскурсія медцентром.

 "Наш центр здебільшого займається лікуванням хребта. Маємо унікальне обладнання, якого не зустрінеш у звичайних державних лікарнях. Тому студентам було цікаво", – каже лікар Лариса Тихонь.

Неформальне спілкування, свіже повітря та неймовірні краєвиди, кажуть науковці, пішли усім на користь.

"Я на Прикарпатті та у Буковелі вперше. Для мешканців Донбасу нині дуже важливим є діалог, консолідація, взаєморозуміння. І такі поїздки – добра нагода обмінятись досвідом і культурою", – каже студент Донецького НМУ Євген Фролов.

"Я у захваті. Вважаю, що Буковель – це справді перлина України. Сервіс тут дійсно на європейському рівні", – поділилась враженнями студентка Харківського НМУ Аліна Голованова.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: