fbpx

У "Буковелі" відпочивали сім'ї учасників АТО

Суспільство 20:31, 26.03, 2018

Центр військової підготовки та інформації Олександра Шевченка організував сімейний відпочинок. Катались на лижах, спілкувались та набирались сил дружини, діти і рідні бійців, які загинули на сході України.

"Це черговий заїзд для сімей загиблих учасників АТО із Івано-Франківська та приміських сіл. Такий відпочинок дає людям позитивні емоції, вони спілкуються між собою, обмінюються досвідом. А головне, що такі поїздки допомагають зрозуміти, що подвиг їхніх чоловіків та батьків не забутий. І що ми високо цінуємо тих, хто віддав життя за наше мирне небо", – розповідає керівник Центру військової підготовки та інформації Олександра Шевченка, укропівець Віталій Мерінов.

Спорядження, катання та транспорт для відпочинку надав ТК "Буковель".

"Ми на такому відпочинку не вперше. Адже наша організація членів сімей загиблих у АТО та учасників бойових дій уже півроку співпрацює із Центром військової підготовки та інформації Олександра Шевченка. Я приїхала сьогодні із дітками. Емоцій у них дуже багато»" – розповідає вдова загиблого учасника АТО Наталія Безпалько.

Із групою працювали досвідчені інструктори, які допомагали освоїтись на схилах. Найбільше емоцій, звісно, було у діток.

"Мені дуже сподобалось. Ми спускалися із гірки, потім знову піднімалися. Мене вчили правильно стояти на лижах", – ділиться враженнями 6-річний Євген.

Загалом у рамках соціального проекту в туристичному комплексі відновились майже вісім сотень членів сімей загиблих учасників АТО та Героїв Небесної Сотні. Щодо програм, які організовує Центр військової підготовки та інформації Олександра Шевченка, а також допомоги з придбанням військової амуніції – звертайтесь з 9.00 ранку до 17.00 вечора в офіс за адресою: площа Міцкевича, 8, 12 каб. Або ж за телефоном 54-26-54

 

На правах реклами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: