fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • У Бурштині депутати не підтримали звернення про підвищення зарплати і припинення перешкоджання профспілці ТЕС

У Бурштині депутати не підтримали звернення про підвищення зарплати і припинення перешкоджання профспілці ТЕС

Політика 15:37, 27.11, 2017

На сесії Бурштинської міської ради депутати від партії "РУХ НОВИХ СИЛ" представили звернення стосовно підвищення заробітної плати працівникам Бурштинської ТЕС, отримання гарантованих державою виплат та припинення перешкоджання діяльності профспілкової організації. Проте таку ініціативу не підтримали інші депутати.

"Ми запропонували багато хороших ініціатив. Цікаво, що аж одинадцять депутатів утримались від голосування. Тому не було прийнято важливе рішення для Бурштинської ТЕС. У зверненні просили підвищити заробітну плату працівникам, виплачувати їм оздоровчі при наданні відпустки та надбавку за стаж роботи в електроенергетиці. Окрім того, ми вважаємо, що потрібно допустити голову профкому Бурштинської ТЕС Карвацького Руслана та працівників профкому на робочі місця і припинити перешкоджати діяльності профспілкової організації", – говорить депутат Бурштинської міської ради від партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Ігор Дулик. 

Не підтримали також і звернення про припинення масових політичних репресій, яке стосується Михайла Саакашвілі і тих людей, які зустрічали його під час перетину кордону.

"Якщо на сайті Бурштинської міської ради ми уважно переглянемо список тих, хто не голосував за ці два звернення, то побачимо, що це в більшості ті, які працюють на ДТЕК. Це неправильно. Вони не виконують своїх депутатських повноважень належним чином, а голосують за те, що вигідно їхньому керівництву. За рішення по Бурштинській ТЕС утримались від голосування представники партій: БПП, Рідного дому, Свободи, Громадської позиції і Батьківщини", – розповів Ігор Дулик.

1

Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: