fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • У Бурштині запрацював новий центр обслуговування клієнтів з питань гарячого водопостачання та централізованого опалення

У Бурштині запрацював новий центр обслуговування клієнтів з питань гарячого водопостачання та централізованого опалення

Суспільство 15:56, 21.08, 2018

Відтепер мешканці Бурштина зможуть отримати якісні послуги та консультації телефоном або ж у приміщенні центру.

У серпні будівля кафе "Кристал" перетворилася на сучасний центр громадської активності. Він об’єднав у собі центр обслуговування клієнтів відділу реалізації теплової енергії та послуг ДТЕК Бурштинська ТЕС, відділення ПУМБ (Першого українського міжнародного банку) та Агенцію місцевого економічного розвитку. Працівники центру наголошують: роблять все, аби людям було зручно, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"Ми маємо всю необхідну інформацію про всіх абонентів, наших споживачів. А тому можемо надати будь-яку інформацію з приводу нарахувань, що потребують люди. Намагаємося надати послуги максимально якісно", – розповідає фахівець відділу реалізації теплової енергії та послуг Лариса Білоусова.

Відтепер містяни зможуть в одному місці – зручно розташованому та комфортно облаштованому – отримати послуги з питань гарячого водопостачання та централізованого опалення у необхідний для них час, а також консультування в телефонному режимі. Спеціалісти центру відзначають, що надають всю інформацію: перелік послуг, їхню вартість, загальну суму місячного платежу, структуру тарифу, норму споживання та  нарахування пільг, субсидій тощо.

Окрім того, тут можна укласти договори, які, згідно із законодавством, передбачають оплату за тепло та гарячу воду безпосередньо виробнику, і кількість відвідувачів щодня збільшується.

"На сьогоднішній день укладено з населенням понад 2,5 тисячі договорів – більш як 50% містян зробили це. Люди продовжують приходити, і нам важливо, щоб усім клієнтам було комфортно потрапити сюди, отримати якісне обслуговування",  каже начальник відділу реалізації теплової енергії Оксана Леськів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: