fbpx

У ДАІ говорять, що заторів на Пасічній немає

Суспільство 13:57, 17.09, 2015

На виїзді (в’їзді) з м. Івано-Франківськ, на мості через річку Бистриця Солотвинська, проводяться ремонтні роботи. Рух автотранспорту сповільнений, проте заторів не спостерігається.

Щоправда, при в’їзді до обласного центру з Галицького, Калуського районів через мікрорайон Пасічна утворився протяжний потік транспорту. З обох в’їздів через міст виставлені наряди інспекторів ДАІ, які регулюють потік автомобілів і позмінно пропускають транспорт у дві смуги  руху, залежно з якого боку більше скупчення автомобілів. Наразі виїзд із міста безперешкодний, завантаженості напрямку немає. Смуга, яка ремонтується, позначена конусами, тож водіям потрібно проявити більше уваги, щоб не виїхати за визначені межі, пише КУРС з посиланням на прес-службу УДАІ в Івано-Франківській області.

Державтоінспекція звертає увагу водіїв бути обережними, дотримуватися інтервалу та безпечної дистанції між транспортними засобами, водіям та пасажирам, в тому числі і громадського транспорту, радимо завчасно виїжджати до пункту призначення, оскільки у "години-пік" рух може уповільнитися!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: