fbpx

У День Незалежності у Франківську організували традиційний турнір з міні-футболу. ФОТО

Спорт 20:28, 24.08, 2018

"Молодь проти тютюнопаління". Саме під таким гаслом в Івано-Франківську за підтримки народного депутата України Олександра Шевченка відбувся 8-й щорічний Кубок з міні-футболу від ГО "Спільними зусиллями". Турнір традиційно відбувається у День Незалежності.

"Незалежна країна – це сильна, творча, ініціативна молодь. Саме за нею майбутнє України. І дуже важливо, аби молоде покоління займалось спортом, розвивалось фізично, духовно, культурно. Приємно, що турнір зібрав таку велику кількість прихильників міні-футболу", – сказав Олександр Шевченко.

Цього року на штучних полях коледжу фізвиховання зібралось більш як 20 команд з Івано-Франківська та області. Участь у змаганнях – безкоштовна. А тому на турнір завітали як професійні спортсмени, так і аматори.

"Дуже дякуємо організаторам турніру. Для нас це чудове тренування. Тут ми хочемо згуртувати свою команду, подивитись на нових хлопців, яких запросили пограти", – каже гравець ФК "Надвірна" Руслан Нестерук.

"В нашій команді є кілька хлопців, які грають за "Ураган-2". Почули про цей турнір, – і чому б не спробувати. Це непогана можливість проявити себе. На полі ти бачиш, що реально можеш", – зазначив гравець НФК "БАМ" Вадим Іжаковський.

Кубок з міні-футболу влаштовують насамперед для того, аби зацікавити спортом аматорів та надихнути молодь на нові звершення. А ще  для популяризації здорового способу життя і занять фізичною культурою.

"Є велика проблема серед молоді, коли підлітки, замість того, щоб займатися фізичною культурою і спортом, вживають алкоголь і курять. Тому мета наших змагань – пропагувати саме здоровий спосіб життя, заняття спортом", – наголосив організатор змагань, укропівець, голова ГО "Спільними зусиллями" Віталій Мерінов.

Всі призери турніру отримали кубки та медалі. А переможці  головний приз – безкоштовний відпочинок у ТК "Буковель".

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: