fbpx

У Держдумі вже готуються визнати АТО на Сході України "геноцидом"

12:29, 08.06, 2014

9 червня на розгляд Держдуми РФ буде внесено проект рішення про геноцид народу на Південному Сході України.

Про це в Севастополі заявив депутат Держдуми Сергій Миронов, повідомляє провладне і прокремлівське видання "Кримінформ", передає Українська правда.

"У Росії свої національні інтереси, які ми відстоювали, відстоюємо і будемо відстоювати, в тому числі, на сході і півдні України, коли зараз там люди змушені зі зброєю в руках захищати своє право бути людьми, говорити рідною російською мовою, самим визначати свою долю", – заявив Миронов.

Також він додав: "Будемо сподіватися, що пан Порошенко, який вступив на посаду, виконає ті обіцянки або свої плани, про які він поінформував Володимира Путіна в Нормандії".

За словами Миронова, у зв'язку з цим "Росія має думати про те, що слід далі робити", і в понеділок до Держдуми вноситься проект заяви про геноцид на Південному Сході України.

"Розраховую на те, що якщо позитивні зміни відбудуться, то це буде одна розмова. Якщо буде продовжена каральна операція (АТО – Українська правда), яку псевдовлада Києва чомусь називає боротьбою з терористами, то будуть абсолютно інші пропозиції ", – заявив Миронов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: