fbpx

У Долині депутат міськради заплатить штраф за невчасне подання декларації

Суспільство 07:35, 22.08, 2017

Долинський районний суд визнав місцевого депутата винним у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП – порушення вимог фінансового контролю.

Депутат Долинської міської ради подав декларацію за 2016 рік 25 липня 2017 року.

Втім, відповідно до законодавства, граничною датою подання декларації є 30 квітня 2017 року.

В судовому засіданні депутат вину у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, визнав. Він пояснив, що своєчасно не подав декларацію за період 2016 рік через те, що в березні сайт НАЗК працював з перебоями. Вказав, що у період з 26 березня до 2 квітня був у відрядженні в м. Кривий Ріг як член журі Всеукраїнської олімпіади з фізики. Після відрядження через великий об’єм роботи, а також через те, що є інвалідом ІІ групи загального захворювання, періодично їздить на консультації в Національний інститут раку та проходить лікування за місцем проживання, невчасно подав декларацію.

Суд наклав на нього стягнення у виді штрафу в розмірі 50 (п’ятдесяти) мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

На сайті НАЗК вказано, що 25 липня 2017 року декларацію подав депутат Долинської міської ради Гаразд Мирослав Степанович – вчитель  Долинського природничо-математичного ліцею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: