fbpx

У Долині представили проект реконструкції стадіону "Нафтовик". ФОТО

Суспільство 22:01, 27.01, 2017

Сьогодні на засіданні містобудівної ради Долинської міської ради розглянули ескізну пропозицію реконструкції будівлі спортивного павільйону стадіону "Нафтовик", який минулого року передано в комунальну власність територіальної громади міста.

Розробник ескізного проекту – КП “АПБ “Арка” Долинської міської ради.

Проектом передбачається провести реконструкцію будівлі з розширенням за рахунок надбудови другого поверху. Функціональне призначення більшості приміщень першого поверху буде збережено. Тут будуть розташовані роздягальні для команд, спортсменів та арбітрів, адміністративні та допоміжні приміщення, фойє. На другому поверсі будівлі розташується панорамна ложа, кілька адміністративних приміщень, великий тренажерний зал, а також гостьові кімнати, які можна буде використовувати для тимчасового проживання гостьових команд та проведення різного роду навчально-тренувальних зборів. Загальна площа 2-поверхової будівлі становитиме близько 1000 м кв, написав у Фейсбуці заступник міського голови Долини Володимир Смолій.

Найближчим часом планується розпочати виготовлення детального робочого проекту реконструкції з подальшим проходженням усіх експертиз та погоджень.
Роботи з реконструкції планується провести протягом 2017-18 років за рахунок коштів міського бюджету. Для початку будівельних робіт в міському бюджеті на 2017 рік передбачено 2 млн грн.

Для управління комплексом стадіону міська рада у 2017 році планує створити окреме комунальне підприємство, яке, окрім догляду за спортивною спорудою, реалізовуватиме також міську програму спортивно-маових та туристичних заходів.

П’ятирічний господарський план відновлення стадіону також включатиме: капітальний ремонт бігових доріжок з влаштуванням поліуретанового покриття, відновлення всіх легкоатлетичних секторів, влаштування нового якісного покриття майданчиків для волейболу (пісок), тенісу, баскетболу, хокею з м’ячем (поліуретан), міні-футболу (штучна трава). Окремо слід сказати, що буде проводитися пошук можливостей капітального ремонту запасного футбольного поля з влаштуванням там синтетичного покриття. Таке поле могло б бути єдиним в області та цілорічно використовуватись для навчально-тренувального процесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: