fbpx

У Долині сьогодні голосуватимуть за створення ОТГ – мер заявляє про погрози депутатам

Суспільство 10:20, 23.11, 2018

23 листопада у Долині на Івано-Франківщині запланована позачергова сесія міської ради, на якій депутати голосуватимуть за проект рішення про добровільне об’єднання територіальних громад.

Мер Долини Володимир Гаразд повідомив що за дві години до початку сесії міської ради депутати почали отримувати телефонні дзвінки з погрозами і вмовляннями не йти на сесію і не голосувати за рішення щодо ОТГ.

"Мабуть, наше районне керівництво вже повернулося із закордонного відрядження. Хлопці, Свободу не спинити", – написав Гаразд.

Нагадаємо, раніше Володимир Гаразд прямо звинувачував голову Долинської РДА Юрія Мазура у зриві питання про створення Долинської ОТГ.

Зокрема, 31 жовтня 2018 року Юрій Мазур телефонував сільському голові Солукова Юрію Зобніву і висловлював своє гостре невдоволення з приводу майбутнього вступу с. Солукова до Долинської ОТГ, з погрозами припинити фінансування, у тому числі за програмою "Сільська медицина".

Планується, що Долина об’єднається з селами Солуків, Якубів, Дуброва, Мала Тур’я Долинського району та Лоп’янка, Грабів і Крива Рожнятівського району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: