fbpx

У Долинській центральній лікарні виявили схему махінації з простроченими іноземними ліками. ВІДЕО

Суспільство 17:27, 30.01, 2018

Проект "Інспектор. Міста" на 1+1 проводить інспекцію в прикарпатському місті Долина, щоб дізнатися, в яких закладах жителі можуть отримати дійсно європейську якість послуг, а де ця якість залишає бажати кращого. Серед інших перевірили Долинську ЦРЛ.

"Долина може стати українськими Карловим Варами. Там є унікальні соляні шахти і мінеральні води. При правильному підході за кілька років це містечко може стати "туристичною Меккою". Але місцеві жителі не помічають своїх багатств", – з такою концепцією знімальна група проекту приїхала в Долину.

Телеведучий Володимир Остапчук мав показати переваги перспективного міста, вказати на недоліки в його благоустрої, а також передати меру Долини список рекомендацій для поліпшення життя місцевих жителів.

Натомість ці зйомки стали одними з найскладніших для знімальної групи і перетворилися на справжній детектив, пише пише 1 плюс 1. 

Телеведучому і його команді вдалося виявити схему махінації з простроченими іноземними ліками, які без ліцензії поширювалися жителям міста в Долинській центральній лікарні. Люди, причетні до неї, організували стеження за командою проекту, а коли Володимир Остапчук вийшов на слід шахраїв, спробували силою перешкодити діям команди інспектора.

Ситуація стала настільки напруженою, що для власної безпеки ведучому і знімальній групі довелося вночі переїхати до іншого міста.

"Знімальна група вже не відчувала себе в безпеці в Долині. Після інспекції за нами почали стежити. Ми зробили коло по місту, але автомобіль все одно продовжував їздити за нами. Нашому водію вдалося притиснути переслідувача до узбіччя. Але водій відмовився виходити з машини і почав тікати", – згадує Володимир один зі знімальних днів.

 

В результаті під час інспекції Володимир Остапчук написав заяву в поліцію. Які результати розслідування правоохоронних органів і як змінилося життя в Долині через місяць, покажуть сьогодні в новому випуску програми о 22.00.

Довідково: В проекті "Інспектор. Міста" Володимир Остапчук перевіряє міста за 6 критеріями: освіта, медицина, безпека, еліта, харчування та сфера послуг. По кожному з них місто може отримати від 0 до 2 балів. У фінальному випуску сезону телеглядачі дізнаються, яке з перевірених міст виявиться найкомфортнішим для життя.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: