fbpx

У Долинській ЦРЛ триває капітальний ремонт за рахунок Кіотських коштів

Суспільство 15:11, 26.06, 2014

Голова Долинської РДА Руслан Франків провів виїзну нараду з питань завершення ремонтних робіт приміщень закладів охорони здоров’я району. Руслан Франків спільно з головним лікарем ЦРЛ Ігорем Романюком оглянули приміщення терапевтичного та інфекційного відділень, фасади корпусів ЦРЛ та обговорили стан виконання робіт із забезпечення енергоефективності.

Як повідомили КУРСу у прес-службі Долинської РДА, на цей час виконано 85 відсотків робіт з утеплення фасаду корпусів ЦРЛ, стовідсотково виконано роботи у стоматологічній лікарні, на 50 відсотків – у дитячій лікарні (при домовленості з підрядником про виконання робіт у повному обсязі). Роботи проводилися за рахунок Кіотських коштів.

Проведено повну заміну вікон та дверей у стоматологічній клініці, дитячій лікарні та центральній районній лікарні, зокрема в інфекційному відділенні. Роботи із заміни вікон і дверей виконано за кошти Кіотського протоколу.

Після проведених вдруге торгів восьмого травня 2014 року, де визначено нового підрядника – будівельну організацію міста Косів, розпочалися роботи з реконструкції на розширення терапевтичного відділення та облаштування кардіологічних палат Долинської ЦРЛ. Критична ситуація зі знищенням реанімаційного відділення, що розташоване під терапевтичним відділенням,  виникла у зв’язку із недобросовісним виконанням своїх обов’язків щодо виконання будівельних робіт попередньою івано-франківською будівельною фірмою.

Оскільки завдано значних збитків Долинській центральній лікарні в результаті виконання неякісних робіт, у судовому порядку між замовником – департаментом будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації та підрядником – івано-франківською будівельною фірмою було розірвано угоду про співпрацю.

Як повідомив голова районної державної адміністрації Руслан Франків, зараз виконуються першочергові роботи з накриття приміщення кардіологічного центру металочерепицею, після чого буде виконано ряд робіт зі зведення та утеплення стін. Розрахунок проводиться за рахунок грошей ПАТ «Укрнафта», які направлені на соціально-економічний розвиток території району. За повідомленням головного лікаря, на рахунку акумульовано 107 тисяч гривень, які не використані у минулому році.

Учасники виїзної наради прийняли рішення про звернення до народних депутатів Верховної Ради України щодо вирішення питання із завершення ремонтних робіт у Долинській центральній районній лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: