fbpx

У ФЛАУ розповіли, яким буде після реконструкції стадіон ІФНТУНГ

Суспільство 16:40, 09.06, 2018

Цього року Івано-Франківськ отримає стадіон 3-ї категорії ІААФ.

Федерація легкої атлетики України продовжує роботу щодо розбудови легкоатлетичної інфраструктури в Україні. Президент Федерації легкої атлетики України відвідав Прикарпаття, щоб проконтролювати, як виконуються попередні домовленості, інформує прес-служба ФЛАУ. 
"Приємна новина – рішення щодо реконструкції стадіону Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу вже прийняте,  розповідає Ігор Гоцул. – Кошти на це виділено, проведено тендер на реконструкцію і найближчим часом має бути підписано контракт з компанією, яка виконуватиме роботи, і вони невдовзі розпочнуться. Вже цього року стадіон, принаймні його основне ядро, має бути введено в експлуатацію. Ми плануємо, що він отримає третю категорію ІААФ. Матиме вісім доріжок по колу, будуть обладнані всі необхідні легкоатлетичні сектори. Покриття буде постелено фірми Conica. Таким чином, в Україні з’явиться ще один стадіон, на якому можна буде проводити національні змагання та збори національної збірної. Він розташований в гарному місці, сам університет має хорошу інфраструктуру, поруч – два ігрових зали, басейн, сауна, харчовий блок, є медичний супровід. Територія дозволяє обладнати додаткові місця для проведення тренувального процесу. Також наступного року мають бути введені в експлуатацію розминочний стадіон та допоміжні поля. Все це разом є чудовим рішенням, яке дозволить суттєво розширити географію легкої атлетики".
Зазначається, що в якісному і вчасному виконанні запланованих робіт зацікавлені і університет, і обласна та міська влада.
 
Як повідомляв КУРС, ІФНТУНГ готовий витратити 33 мільйони гривень на капремонт спорткомплексу.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: